Pica 2

VALENTIJN NOORDHUIS

Geboren in 1986 en al snel wist ik wat ik wilde worden DRUMMER.. Op 7 jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk op les. Ik ben begonnen als orkest drummer. Van Foxtrots, Bossa Nova tot walsjes dit heeft mij een goede basis geven. Maar ik wilde graag meer bijleren en eigenlijk wilde ik rock drummer worden. Ik begon zelf alles uit te zoeken  en heb bij verschillende docenten les genomen. Ook ging ik in bands spelen. Na een te gekke tijd met de rock/crossover band Insolent Coral ben ik gestart met de opleiding pop sound design – artiest.  Hierdoor kwam in verschillende bands en projecten terecht.

Ik vervul nu de kruk in de nieuwe Indie/rockband RØK. Momenteel zijn we druk bezig met het schrijven van nieuwe werk. Wordt vervolgt!

VAN MIJN HOBBY MIJN BEROEP MAKEN

Naast zelf drummen vind ik het ook te gek om andere het mooie instrument te leren spelen. Je kan er zo veel uithalen. Daarom geef ik al zo 15 jaar drumles. Het geeft mij een kick dat leerlingen blanco starten en kunnen uitgroeien als een pro en dan dat je daar aan mee heb kunnen werken. Of er veel moeite voor moeten doen en dat ze het dan toch lukt. Geweldige ervaring!

Mijn droom was altijd fulltime met drummen bezig te kunnen zijn tot voor kort was dit niet haalbaar, maar nu dus toch gelukt en heb mijn droom kunnen verwezenlijken. Een eigen drumschool met 2 leslocaties. Naast drumles geef ik ook workshops op scholen en bij bedrijven.

drumschoolvalentijn-docent
error: Content is protected !!