Pica 2

VALENTIJN NOORDHUIS

Geboren in 1986 en al snel wist ik wat ik wilde worden DRUMMER.. Op 7 jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk op les. Ik ben begonnen als orkest drummer. Van Foxtrots, Bossa Nova tot walsjes. Dit heeft mij een goede basis geven, maar wilde het echte werk leren.

Ik nam les bij verschillende docenten volgde masterclasses en ging spelen in bands.  Na een te gekke tijd met de rock/crossover band Insolent Coral ben ik gestart met de opleiding pop sound design.

VAN MIJN HOBBY MIJN BEROEP MAKEN

Naast zelf drummen vind ik het ook te gek om andere het mooie instrument te leren spelen. Je kan er zo veel uithalen. Daarom geef ik al meer dan 15 jaar drumles.  Het geeft mij een kick dat leerlingen blanco starten en kunnen uitgroeien tot een pro. Of juist net dat zetje te geven dat je weer verder kan met een complex stuk.  Geweldig om daar aan mee te kunnen helpen! 

Mijn droom was altijd fulltime bezig te kunnen zijn met drummen. welke vorm dan ook. Ik ben daarom naast het lesgeven ook veel te vinden op het podium, in de studio of oefenruimte met mijn band Unfinished, en ben ik druk met diverse eigen en andere projecten. 

drumschoolvalentijn-docent