Tarieven

PROEFLES

30 min
Eenmalig
Oriëntatie

Gratis

Meld je nu aan

PROEFMAAND

4 lessen
Wekelijks 20 min
Huur akoestisch drumstel
(op basis van beschikbaarheid en borg €100)

€ 105*

Meld je nu aan

20 MINUTEN

Wekelijks
Voor leerlingen tot 16 jaar
40 lessen per jaar

€ 58/Maand*

Meld je nu aan

30 MINUTEN

Wekelijks
Alle leeftijden
40 lessen per jaar

€ 80/Maand*

Meld je nu aan

50 MINUTEN

Om de week
Vanaf 18 jaar
20 lessen per jaar

€ 80/Maand

Meld je nu aan

*Lesgeld is verdeeld over 10 maanden maanden juli & augustus is geen lesgeld verschuldigd.
Boven de 21 jaar rekenen wij 21% BTW

Algemene voorwaarden

  • Inschrijven bij Drumschool Valentijn vindt plaats door het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren. Inschrijving geldt voor onbepaalde tijd.
  • Uitschrijving bij Drumschool Valentijn kan alleen per mail worden ingediend. Er is een opzegtermijn van 1 maand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand.
  • Je kunt ieder moment van het jaar instromen.
  • In overleg met de leerling wordt er voor het begin van de allereerste les een vaste lesdag en lestijd afgesproken.
  • Rond de 20e van iedere maand ontvang je een factuur per mail voor de aankomende maand. Deze moet voor de 1ste van de iedere maand voldaan zijn.. Betaling kun je doen met de gegevens die vermeld staan op de factuur.  Als je begint met lessen wordt de eerste factuur na de eerste les beschikbaar gesteld. Over de maanden juli en augustus ben je geen lesgeld verschuldigd.
  • Bij een betalingsachterstand van een maand worden de lessen gestaakt. De betalingsverplichting loopt echter wel door. Bij een betalingsachterstand is er geen sprake van inhaallessen of restitutie.
  • Bij uitval van de docent heeft de leerling recht  op een inhaalmoment. In het jaarrooster zijn inhaalmomenten vastgelegd. Mist een leerling meer dan 2 aaneengesloten lessen mist heeft de leerling recht van de restitutie van de gemiste lessen.
  • Wanneer een leerling minimaal 48 uur van tevoren aangeeft niet op de vaste tijd te kunnen komen wordt er gekeken naar een alternatieve dag of tijd. In andere gevallen mist de leerling de les. En er is geen sprake van restitutie.
error: Content is protected !!